Національна мережа для дітей та сімей 2018-02-28T10:40:53+00:00

Дитячий-проект

Програма по роботі з дітьми БФ «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії» спрямована на спілкування та піклування над дітьми. Працівники з любов’ю та трепетом ставляться до дітей, а надто тих, які потрапили у важкі життєві обставини і потребують уваги та любові.

Дитячий проект проводить роботу з вихованцями із:

• багатодітних сімей;
  • малозабезпечених сімей;
  • дітьми, позбавленими батьківського піклування;
  • дітьми із неповних сімей;
  • сиротами;
  • напівсиротами;
  • дітьми-інвалідами;
  • дітьми учасників АТО;
  • дітьми вимушених переселенців;
  • дітьми трудових мігрантів.

Педагоги, які працюють з цими дітьми, допомагають не тільки в навчанні, а ще й організовують цікаве дозвілля. З дітками працює також психолог, соціальний працівник, інколи до БФ «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії» в гості навідуються волонтери, які допомагають учасникам дитячого проекту удосконалити іноземну мову. На сьогоднішній день з дітьми працює волонтер із Німеччини. У перерві між заняттями всіх чекає смачний гарячий обід, приготовлений з любов’ю.

З батьками працює сімейний радник, є гаряча лінія, куди може звернутися будь-хто з рідних, діти яких відвідують Карітас, а ще наші педагоги навідуються в гості до вихованців. За допомогою такого тісного спілкування з батьками вихователі є ближчими до дітей, оскільки не з чужих слів знають умови проживання та сім’ю своїх підопічних. Дитячий проект – це одна велика дружня сім’я, де кожен може поділитися своїми радостями і печалями, адже тут зрозуміють, підтримають та допоможуть.

Дітей отримало допомогу
Використано