Великодній кошик 2019-08-07T08:52:05+00:00

Щорічна акція

“Великодній кошик”

Акція «Великодній кошик» діє чи не з самого початку заснування благодійного фонду. ЇЇ мета – допомога потребуючим людям у вигляді продуктових наборів. Карітас робить все необхідне для того, щоб ці люди та їхні сім’ї відчули радість Христового Воскресіння. Напередодні свята  проводиться збір коштів для придбання  продуктів, які згодом передають бенефіціарам, серед яких є такі категорії людей:

• сім’ї в СЖО (складні життєві обставини);
• кризові сім’ї;
• самотні люди похилого віку;
• молодь з особливими потребами;
• вимушені переселенці;
• безхатченки;
• користувачі благодійної їдальні;

До складу великоднього кошика входить: 1кг муки, 1 кг цукру, олій, мінеральна вода, сік, упаковка масла, кільце ковбаси, паска, 10 яєць, майонез та солодощі. Після освячення продуктів наші бенефіціари повертаються до домівок, де в родинному колі ласують смаколиками та святкують Воскресіння Христове.

Звичайно, як і кожного року, така масштабна акція здійснюється за фінансування небайдужих людей, а також наших сталих і не тільки філантропів. Це організації, магазини, супермаркети, підприємці та звичайні люди, які надали кошти та, безпосередньо, самі продукти.

Ми щиро дякуємо усім, хто долучається до акції «Великодній кошик». Саме завдяки Вам найбільш потребуючі сім’ї зустрінуть світле свято та сядуть за святковий стіл.

#Caritas_Kolomyya

0 осіб