Благодійна їдальня

Одним з завдань фонду також є допомога нужденним харчуванням. У нас відкрито благодійну їдальню, куди вони можуть прийти поїсти.

Паралельно з їдальнею в нас є трапезна. Вона є простим інструментом доручення громадськості до допомоги тим, хто потребує її. Працює все просто - сюди люди можуть прийти, пообідати і, заплативши за їжу, залишити цим самим пожертву. Щодня в трапезній харчується до 30 людей. Вони мають вибір страв. Покуштувавши обід, вони на власний розсуд вирішують, скільки він вартував. Всі кошти, виручені від трапезної, йдуть на закупівлю продуктів для благодійної їдальні.

Щодня свій обід отримують близько 30 дітей та 20-30 людей похилого віку, які не можуть собі дозволити достойне харчування самостійно. Ці люди є соціально незахищеними: малозабезпечені, інваліди, самотні люди похилого віку.

У нас проста мета - забезпечення разовим гарячим харчуванням представників малозабезпечених верств населення, і її успішно реалізовуємо.

Новини

Інтеграційний проект – рушійна сила для спілкування між переселенцями та коломиянами

«Є у кожного з нас в серці мрія своя…»

Там, де хмари зливаються з горами, а серця – з Богом