Публікації 2017-10-10T10:38:58+02:00

Публікації

Тендерне оголошення

8 лютого 2021 р.Б., м. Коломия Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас Коломия»  оголошує  наступну тендерну закупівлю: Продуктовий набір для сім’ї орієнтований на 1 місяць -180 наборів Набір гігієнічний для сім’ї орієнтований

Тендерне оголошення

5 лютого 2021 р.Б., м. Коломия Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас Коломия»  оголошує  наступну тендерну закупівлю. Опис предмета закупівлі: Ковдра 140х205 см- 150 штук Подушка 50х70 - 150 штук Комплект постільної

Тендерне оголошення

22 січня 2021 р.                                                                                м. Коломия Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас Коломия»  оголошує  наступну тендерну закупівлю: Продуктовий набір для людини орієнтований на 3 місяці -300 наборів Термін постачання товарів : 02.02.2021-12.02.2021 Опис предмета

Мешканці Будинку Милосердя у Ковалівці матимуть майбутнє

Мешканці Будинку Милосердя у Ковалівці матимуть майбутнє 30 листопада в управлінні Коломийської єпархії УГКЦ, м. Коломия відбулася конференція щодо

Психологічні консультації для постраждалих від повені

Стихійне лихо спричинене паводками у західному регіоні України похитнуло душевний спокій її громадян. Практичні психологи Карітас Коломия надають допомогу постраждалим внаслідок червневих паводків. Надання допомоги відбувається у формі індивідуальних, сімейних чи групових консультацій на безоплатній

Більше публікацій